Vrei să pari mai slab decât eşti?

Vrei să pari mai slab decât eşti? Este normal. Orice bărbat ar avea să îşi ascundă kilogramele în plus. Şi o poate face foarte uşor dacă ştie cum să îşi aleagă vestimentaţia corespunzătoare. În acest articol îţi vom da câteva sfaturi utile despre cum să îţi alegi vestimentaţia corespunzătoare astfel încât să arăţi mai slab decât eşti.

Unul dintre factorii importanţi pentru a arăta bine îmbrăcat şi a părea mai slab, este mărimea. Atunci când te vei îmbr[ca cu îmbrăcăminte care îţi  va veni ca o mănuşă, vei arăta cu siguranţă aşa cum îţi doreşti. În cazul în care eşti un un bărbat robust şi te îmbraci cu îmbrăcăminte foarte strâmtă kilogramele în plus vor ieşi mult în evidenţă. Nu încerca nici să te îmbraci cu haine largi, deoarece nu vei face altceva decât să dai impresia că vrei să maschezi corpul, care va părea mai mare decât este. Aşadar, pentru a părea mai slab, cumpără-ţi haine pe măsura ta care îţi  vin perfect.  Încearcă să eviţi articolele vestimentare gen slim fit sau skinny, fiindcă ele nu te avantajează deloc.

Pentru a părea mai slab, încearcă să alegi articole vestimentare în culori închise, fiindcă astfel de culori te vor ajuta să pari mai suplu. Alege culori închise şi simple ca să pari mai slab din punct de vedere vizual. Vezi ce culori închise te avantajează cel mai tare. Îmbracă-te cu articole vestimentare închise, atât în partea superioară a corpului, cât şi în partea inferioară. Atunci când vrei să foloseşte o culoare închisă, combin-o cu o culoare închisă. Poţi alege o cămaşă de culoare deschisă şi un sacou de culoarea închisă.

ryan-gosling-costum-dungi

Dacă îţi plac imprimeurile, nu avem o veste bună pentru tine. Nu prea te avantajează. Este mai bine să foloseşti culori închise şi haine simple. Hainele cu imprimeu dau volum corpului. Dar fiindcă îţi plac, poţi purta articole vestimentare cu dungi verticale subţiri. Datorită unor astfel de articole vei părea mai slab.

 În ceea ce priveşte materialele, este bine să alegi haine din materiale subţiri şi moi. Dacă de exemplu, alegi un pulover de lână, este bine ca acesta să fie din lână merinos. Lâna merinos este mai fină şi mai uşoară decât cea ţesută. Costumul cu dunguliţe este mult mai elegant şi te va ajuta să pari mai slab, de aceea este indicat să porţi un astfel de costum. Poartă şi tricouri şi cămăşi cu dungi subţiri. Şi acestea te vor avantaja.

DSC05809_clipped_rev_11

Evită orice fel de articol vestimentar sau accesoriu care te vor face să arăţi mai corpolent, nu mai slab. Evită cravatele subţiri în culori deschise, imprimeuri orizontale, combinaţii contrastante de culori în partea superioară şi inferioară a corpului.

cravate-Costinas-Tudor-welldressed-stil-vestimentar-pentru-barbati

 Sursa fashiontrand.ro/ realmen.ro/welldressed.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>