Vestimentaţia “must have” din şifonier Partea II

Aţi aflat din articolul Vestimentaţia “must have” din şifonier, care sunt  câteva dintre articolele vestimentare care nu trebuie să vă lipsească din şifonier. Bănuind că v-a plăcut articolul, vom continua să vă dezvăluim mai multe informaţii interesante despre ceea ce nu trebuie niciodată să vă lipsească din şifonier. Pe lângă cămaşa  clasică albă, blazer-ul bleumarin, trench-ul, pantofii, costumul gri din 3 piese, din şifonierul vostru nu trebuie să  lipsească nici următoarele articole vestimentare:

1. Puloverul. El este unul dintre articolele vestimentare care nu trebuie să vă lipsească din şifonier. Asiguraţi-vă însă ca puloverul să fie din mohair, caşmir sau lână. Alegeţi pulovere în nuanţe naturale, fiindcă niciodată nu veţi da greş cu astfel de nuanţe. Dacă vreţi să daţi o notă personală ţinutei puteţi alege un pulover muştar sau somon. Puteţi să alegeţi şi un pulover cu cotiere imprimate sau de piele.

pulover-v-neck-albastru-cu-cotiere

2. Cămăşa din denim cu măneca scurtă este şi ea un must have. Este un articol vestimentar la modă în acest sezon, potrivit pentru un look casual. Stilul western este un stil ce li se potriveşte bărbaţilor de toate vârstele.

camasa-din-denim-cu-maneci-scurte-11727-2000x2850

3. Accesoriile sunt elementele cheie care vă vor ajuta să vă exprimaţi propriul stil şi personalitatea. Două dintre cele mai importante accesorii sunt ceasul şi eşarfele. Ceasul face diferenţa, el vă dă distincţie şi spune multe despre persoana care îl poartă. Puteţi să vă achiziţionaţi diferite modele de ceasuri, potrivite pentru ocazii diverse. Ceasul este potrivit şi la un eveniment  de etichetă în care trebuie să purtaţi smoking. Eşarfele de asemenea sunt indispensabile pentru orice look. Ele pot fi purtate la o ţinută formală sau la un costum lejer prinsă în jurul gâtului. Pot fi cu imprimeuri sau multicolore.

K22411266-500x500

4. Dacă aveţi un articol vestimentar care vă place foarte mult, dar pe care încă nu aţi avut curajul să îl cumpăraţi, este cazul să vă duceţi să vi-l cumpăraţi. Nu contează că acel articol vestimentar este un tricou sau o cămaşă cu imprimeuri, o pălărie de epocă, o pereche de sandale confortabile şi răcoroase etc. Important este să aveţi curajul să vi-l cumpăraţi şi să îi faceţi loc în şifonier printre celelalte articole vestimentare care nu trebuie să vă lipsească,  pentru a putea fi mereu la modă. Purtându-le cu siguranţă vă veţi simţi foarte comod la fiecare eveniment la care veţi merge.

Nu uitaţi că anul acesta este anul în care vă puteţi pune imaginaţia la treabă, creându-vă ţinute care mai de care mai interesante ce vă vor ajuta să atrageţi atenţia asupra voastră.

Sursă foto: lospaccio.ro/ clotier.ro/ stylestore.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>