Tendinţe încălţăminte 2015

 În funcție de sezon , încălțămintea pentru   bărbați  variază, dar întotdeauna doar în mici detalii. Tendinţele în ceea ce priveşte încălţămintea pentru bărbaţi în 2015 sunt destul variate,  astfel încât să aibă chiar şi cei mai pretenţioşi bărbaţi de unde să aleagă. Ei pot opta în acest an pentru mocasini sau pantofi cu şiret, dar şi pentru ghete sau cizme şi bineînţeles pentru încălţăminte sport.

Anul trecut în mare vogă a fost  stilul  roll-up, un stil care  continuă să se împună  şi în 2015.  La pantalonii roll-up care se poartă şi anul acesta, specialiştii în domeniu au ajuns la concluzia că cel mai bine se potrivesc mocasinii sau pantofii în stil oxford.

tendencias-calzado-hombre-2014-mocasines-e1386264702564

Cizmele militare se pare că nu vor să iasă din tendinţe şi de aceea cei cărora sunt fani ai cizmelor de acest tip, vor putea să fie la modă şi anul acesta dacă le vor purta. Ei le pot asorta la o pereche de blugi drepţi şi mulaţi pe corp. Cu siguranţă vor atrage atenţia asupra lor cu această ţinută.

tendencias-calzado-hombre-2014-botas-militares-balmain-e1386263952763

De asemenea,  cizmele cu cataramă sunt cizme  care s-au purtat în această iarnă.

tendencias-calzado-hombre-2014-botin-hebilla-zara-frontal-e1386264312444

A venit însă primăvara, iar bărbaţii trebuie să treacă la mocasini şi la  pantofi.  În acest sezon de primăvară-vară 2015 se poartă pantalonii mai scurţi decât în mod normal. Dacă bărbaţii vor alege să accesorizeze la aceşti pantaloni o pereche de pantofi cu şiret vor reuşi cu siguranţă să fie la modă.

tendencias-calzado-hombre-2014-zapatos-cerrados-Krisvanassche-e1386264834842

 

Pentru cei cărota le plac mocasinii tip oxford cu o mică platformă, avem o veste bună. Anul acesta sunt în trend. Dacă bărbaţii se vor încălţa cu  acest gen de mocasini,   vor fi la modă.

tendencias-calzado-hombre-2014-zapato-luther-plataforma-dr-martens

 

Vă mai amintiţi de pantofii cu aspect de piele răsucită? Da!!! Ei bine, revin la modă în acest sezon de primăvară-vară. Aşadar, aveţi grijă să nu uitaţi să vă achiziţionaţi o pereche.

tendencias-calzado-zapatos-zapatillas-y-sandalias-para-hombre-primavera-verano-2014-zapatos-trenzado-zara-600x646

Un alt model foarte comod şi practic de pantofi care revine la modă,  este cel propus de  cei de la Zara. Cei de la Zara propun pentru acest sezon,  pantofii în stil nautic, pantofi foarte potriviţi pentru sezonul cald de vară.  Există diverse modele de astfel de pantofi, chiar şi cu ţinte.

tendencias-calzado-zapatos-zapatillas-y-sandalias-para-hombre-primavera-verano-2014-zapatos-nauticos-tachuelas-zara

În ceea ce priveşte încălţămintea sport, în acest sezon se poartă încălţămintea comodă, simplă care se potriveşte perfect cu o pereche de bermude sau o pereche de blugi. Vedeta acestui sezon de primăvară-vară 2015 este încălţămintea sport albă. Acest tip de încălţăminte nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat. Aşadar, mare grijă ce purtaţi anul acesta dacă vreţi să fiţi la modă,  dragi bărbaţi.

tendencias-calzado-zapatos-zapatillas-y-sandalias-para-hombre-primavera-verano-2015-zapatillas-blancas-mango-600x337

 Sursă foto: modaellos.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>