Tendințe în moda masculină toamnă iarnă 2015 II

Continuăm astăzi să vorbim despre tendințe în moda masculină toamnă iarnă 2015. Anul acesta se poartă foarte mult  blugii skinny . În colecția de toamnă-iarnă de la H & M, veți găsi astfel de blugi împreună cu blugii skinny rupți.

tendencias-en-ropa-para-hombre-otono-invierno-2014-2015-pantalones-h&m

De asemenea, în acest sezon se poartă mult și pantalonii chino. Unele dintre cele mai la modă culori la acești pantaloni, sunt  culorile gri , verde militar și chiar vișiniu , dar , de asemenea, puteți găsi modele care imită pantalonii clasici , dar  ceva mai confortabili și cu o tăietură dreaptă. Astfel de pantaloni veți descoperi în colecția de toamnă iarnă a celor de la Pull&Bear .

tendencias-en-ropa-para-hombre-otono-invierno-2015-2016-pantalon-tipo-chino-vestir-pull-and-bear

Printre tendințele de  toamnă iarnă 2015-2016 trebuie , de asemenea, menționat și tipul de încălțăminte. Știind că blugii și  pantaloni skinny  se vor purta mult în acest sezon, vă recomandăm să îi asortați cu botine de piele, dar și cu pantofi sport ce se vor purta în sezonul de toamnă de iarnă. 

tendencias-en-ropa-para-hombre-otono-invierno-2015-2016-botines

Dacă am vorbit de tenndințele cu privire la articolele vestimentare și încălțăminte pentru sezonul de toamnă iarnă, trebuie să vedem și ce culori se poartă în acest sezon. Datorită faptului că se va purta mult denim una dintre culorile la modă va fi albastrul sau gri, dar se pot identifica și alte  culori , cum ar fi tonuri de vișiniu și pământiu. Ținutele din colecția Massimo Dutti sunt cheia  a ceea ce se  va purta  în noul sezon. În viitorul sezon nu va trebui să apelați la nuanțele obișnuite.

tendencias-en-ropa-para-hombre-otono-invierno-2015-2016-TENDENCIAS-COLOR-borgoña-tierra

Pentru noul sezon și Zara a făcut o colecție specială pe care a dedicat-o culorii gri. Așadar, dacă vă place culoarea gri, purtați-o pentru a fi la modă.

Am văzut  că tonurile  pământii vor fi la modă în  sezonul viitor. Alături de această tendință  veți putea purta  pulovere și tricouri , dar, de asemenea,  și jachete sau haine și haine de ploaie. Pull& Bear a creat o colecție cu astfel de articole vestimentare. 

tendencias-en-ropa-para-hombre-otono-invierno-2015-2016-TENDENCIAS-COLOR--chubasquero-tostado.pull-and-bear

Verde militar , de asemenea, se va purta mult . Aceasta culoare este cu siguranță perfectă pentru hainele călduroase, căptușite din material impermeabil (canadiene). O astfel de haină poate fi asortată cu pulovere colorate și pantaloni . Pull&Bear ne propune în colecția de toamnă iarnă 2015-2016 noi modele de canadiene.  

tendencias-en-ropa-para-hombre-otono-invierno-2015-2016-TENDENCIAS-COLOR-parka-verde-militar

După cum puteți observa,  colecțiile de toamnă-iarnă vin cu noutăți interesante pentru a vă da vouă posibilitatea să vă îmbrăcați comod, modern și cu stil. De aceea, vă recomandăm să vă achiziționați și voi noile produse care vă vor ajuta să fiți bărbați cu stil.

Sursă: modaellos.com/ pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>