Tendinţe în lenjeria intimă 2015

Am văzut în articolele precedente diverse tendinţe în moda masculină. Nu am aflat însă nimic despre tendinţe în lenjeria intimă 2015 având în vedere faptul că  bărbaţii au început să fie din ce în ce mai preocupaţi de alegerea lenjeriei intime. Lenjeria intimă joacă un rol important în garderoba unui bărbat, de aceea este indicat să vedem ce fel de lenjerie intimă pot purta bărbaţii anul acesta dacă doresc să fie în pas cu moda.

Vom vedea în cele urmează ce tip de boxeri sau slip pot purta bărbaţii în 2015 pentru a reuşi să fie în pas cu moda acestui an. Designer-ul  de lenjerie intimă feminină şi masculină, Matthew Zink  ne propune pentru acest sezon de primăvară-vară 2015 tradiţionalii slipi, dar şi nişte modele de lenjerie intimă mai îndrăzneţe şi  mai mulate pe corp.  Bărbaţii trebuie doar să se decidă care model de lenjerie intimă li se potriveşte cel mai bine.

Charlie-by-Matthew-Zink-Underwear-2015-Ryan-Bertroche-008-800x1035 Charlie-by-Matthew-Zink-Underwear-2015-Ryan-Bertroche-010-800x1035 Charlie-by-Matthew-Zink-Underwear-2015-Ryan-Bertroche-015-800x1035

Anul acesta vor avea posibilitatea să aleagă între clasic şi modern. Boxerii şi slipii vor fi în trend în 2015. Din nou designerii au încercat să creeze modele de lenjerie intimă comodă şi lejeră astfel încât să se potrivească tuturoe tipurilor de corpuri.  Materialele în vogă pentru lenjeria masculină de anul acesta sunt bumbacul, microfibra şi cele transparente.

Urmând linia clasică designerii au creat o lenjerie intimă în stil tradiţonal cu bandă elastică în talie, bandă pe care se poate observa numele firmei. Stilul tradiţional şi elegant, culoriile simple, neutre sunt cele care vor  caracteriza  modelele de lenjerie intimă în următoarele luni ale acestui an.

Lenjeria pe care bărbaţii vor decide să o poarte trebuie să  aibă dungi orizontale sau imprimeuri. Astfel ei vor fi în trend şi în ceea priveşte lenjeria intimă anul acesta.  Culorile care predomină sunt cele de gri, roşu, bleumarin, verde, aceasta din urmă fiind cel care predomină cel mai mult. Albul şi negrul vor continua să predomine de asemenea în lenjeria intimă masculină.

 

Lo mejor de la Ropa Interior masculina 2015

După cum se poate observa şi în cazul lenjeriei  intime designerii au fost cât se poate de creativi, ei încercând să conceaptă modele care mai de care mai interesante pentru bărbaţii care îşi doresc să fie din ce în ce mai mult în pas cu moda. Şi bărbaţilor le place să îşi aleagă singuri ceea ce le place să poarte acum ei au ocazia să o facă,  inspirându-se din modele clasice sau chic în culori neutre sau mai îndrăzneţe  pe care  designerii le propun pentru acest an.

 Sursă foto: cosasdehombres.com/ mistermoda.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>