Pantaloni și blugi la modă în toamna 2015-2016

Pantaloni și blugi la modă în toamna 2015-2016 este subiectul articolului de astăzi. Pantalonii sau blugi sunt articole de  îmbrăcăminte deosebit de importante, deoarece, dincolo de faptul că au stil, se bucură de o bună calitate și acum sunt mai la modă decât oricând , datorită tendinței  stilului ” denim ” .

moda-pantalones-y-jeans-vaqueros-hombre-otono-invierno-2015-2016-tendencias

Acum că a început noul sezon de toamnă/iarnă unul dintre unul dintre elementele esențiale ale acestui sezon sunt blugii, datorită faptului că  acest tip de pantaloni  sunt pantaloni care pot fi îmbrăcați zilnic. Blugii sunt perfecți atunci când este frig. Dar adevărul este că ei pot fi purtați în orice anotimp, iar acum în tot felul de stiluri, plus cele mai recente tendințe.

moda-pantalones-y-jeans-vaqueros-hombre-otono-invierno-2015-2016

Se poate foarte bine spune că blugii reprezintă un articol vestimentar care niciodată nu îmbatrânește. S-a început cu pantaloni din blugi, apoi au apărut cămăși din blugi, chiar tricouri cu unele detalii din denim.  Blugi au suferit schimbări de-a lungul timpului, datorită varietății mari de stiluri .

moda-pantalones-jeans-vaqueros-hombre-otono-invierno-2013-2014-tendencias

Blugii , în fiecare an  trec printr-un proces de schimbări revoluționare. Este un proces care  a început cu mult timp în urmă când blugii erau folosiți în calitate de haine de lucru pentru lucrătorii, apoi au apărut  pe cele mai mari  pasarele  din întreaga lume. Blugii de aztăzi sunt piesă esențială în garderoba orice om. Este piesa care se potrivește cu orice. 

Cei ” slim ” sau blugii skinny sunt un trend de luni de zile și din se vor purta mult în  noul sezon de  toamnă/iarnă 2015-2016. În ceea ce privește culorile, în noul sezon se vor purta blugi  albaștri sau gri , dar, probabil, cel mai mult se vor  purta în noul sezon blugii slim negri, precum apar în colecția Zara.

Bleumarin, culoarea clasică a blugilor va fi în trend și în acest nou sezon de toamnă/iarnă. Blugii slim fit sunt esențiali în acest sezon. În colecția celor de la Mango se pot găsi astfel de modele de blugi.

moda-pantalones-y-jeans-vaqueros-hombre-otono-invierno-2015-2016-modelo-slim-fit-de-mango

Blugii skinny cu talia joasă pot fi asortați în această toamnă cu tot felul de pulovere si mai ales cu încălțăminte  sport, dar și cu pantofi închiși sau cizme  Chelsea ,  o tendință a acestui sezon. Astfel de pantaloni sunt perfect pentru primele zile de toamnă.

moda-pantalones-y-jeans-vaqueros-hombre-otono-invierno-2015-2016-modelo-skinny-de-asos

Acești pantaloni atât de strâmți se pot purta rupți, aceasta fiind o altă de tendință în materie de blugi în toamna/iarna 2015-2016. Astfel de blugi pot fi purtați cu un pulover pe gât care este, de asemenea, foarte la modă.

moda-pantalones-y-jeans-vaqueros-hombre-otono-invierno-2015-2016-modelo-skinny-de-zara-con-rotos

 Va urma…

Sursă: modaellos.com/ pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>