Noile tendințe H&M toamnă/iarnă 2015-2016

În articolul de astăzi vom vorbi despre noile tendințe H&M toamnă/iarnă 2015-2016. H & M este una dintre companiile ” low cost “, despre care nu se poate să nu vorbim atunci când vorbim de noile tendințe în modă ale acestui sezon.  Pentru multi dintre noi este o marcă esențială și se remarcă prin stilul său versatil și potrivit pentru toate tipurile de persoane.

H&M

Noul catalog de ​​moda H & M toamnă/ iarnă este un catalog în care propunerile sunt  potrivite pentru a doua zi. Firma suedeză mizează pe ținute casual foarte potrivite pentru primele zile de toamnă. Sunt ținute în tonurile  sezon.

H&M

În tendințe în acest sezon sunt costumele maro și cămășile de bumbac albastre ce imită stilul denim.   Denimul  este de asemenea, în tendințe în  sezonul de toamnă/iarnă  în ceea ce privește moda mai casual.Este probabil stilul care va domina  H & M  mizează pe blugi de toate tipurile , în special pe cei de tip ” Slim fit  ” sau skinny,  de asemenea, pe cămăși din denim și cămăși în combinație cu tricouri  ” supradimensionate ” . Astfel de ținute  sunt perfecte  pentru orice moment al zilei .

H&M

Hanoracele , de asemenea, apar în noua colecție H & M. Sunt modele în culori neutre , cum ar fi gri sau alb cu imprimeu cu litere. Bluzele se pot combina , așa cum se cu cămăși în  carouri și blugi , de tip ” jogger “. Hanoracele se pot combina și cu o pereche de pantaloni de tip chino.

În ceea ce privește jachetele H&M mizează pe jachete de un albastru închis care pot fi combinate cu blugi și un tricou în  culori neutre.

Jachete de tip” Bomber ” se vor purta mult în noul sezonde toamnă/iarnă. Sunt jachete mai tinerești pe care firma le combină cu o pereche de pantaloni de tip chino de culoare bej. Dar ele pot fi purtate fără probleme cu blugi. Sunt o bună opțiune pentru cei care încă studiază. Studenții pot opta pentru ele acum la început de an universitar.

Nici jachete de tip bomber  matlasate  nu pot lipsi în acest sezon. Sunt probabil unele dintre cele mai importante tendințe ale sezonului. Ele pot fi combinate cu pantaloni de tip jogger, hanorace și tricouri. Dar pot fi combinate și cu sacou casual sau denim.

Așadar, dragi bărbați, dacă vrei ca în acest sezon să fiți la modă, vă recomandăm să începeți o sesiune de shopping inspirându-vă bineînțeles din noul catalog pentru toamnă/iarnă al firmei  low cost suedeze H&M.

Sursă: modaellos.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>