Idei vestimentare pentru la plajă

A venit căldura, se apropie vacanţa, venim şi noi cu câteva idei vestimentare pentru la plajă sau la piscină. Ce spuneţi, vă interesează? Nu prea vă interesează fiindcă nu acordați importanță vestimentației pentru plajă? Să știți că nu procedați bine. De ce? Deoarece chiar dacă mergeți la plajă nu trebuie să vă îmbrăcați oricum. Și când mergeți la plajă trebuie să aveți stil. Un bărbat cu stil are grijă de vestimentația lui chiar și atunci când merge la plajă.

Costumul  de baie ideal

Atunci când vă alegeți vestimentația trebuie să țineți cont de ocazie. În cazul în care mergeți la plajă trebuie să vă alegeți o ținută comodă. Elementul cheie al ținutei este costumul de baie. Costumele de baie obișnuite sunt tip bermude care ajung până la genunchi, sau cei scurți simpli sau cu imprimeu. Este un costum de baie clasic pe care îl puteți purta mult timp. În acest sezon estival îndrăzniți să purtați costume de baie în culori vibrante cu dungi și imagini.

Jolidon-swimwear-men14

Dacă aveți un corp atletic, faceți-vă curaj și purtați un slip licra, negru sau un slip brazilian. Dacă aveți burtă astfel de modele de costum de baie nu vi se potrivesc. Să nu uitați acest lucru. Costumul de baie tip surfer va fi întotdeauna o bună alternativă. Unica regulă a costumului este să vi se potrivească, mai ales dacă sunteți înalți și aveți picioare lungi. Ideal ar fi ca modelul ales să vă ajungă până la genunchi.

images (1)

Vestimentația potrivită pentru mers până la plajă

În acest sezon pantalonii scurți iau locul clasicilor bermude, care mereu se vor purta. Dacă pantalonii scurți sunt și din denim vor putea fi combinați cu modele diferite de cămăși și tricouri. Cămășile trebuie să fie largi în culori simple sau cu modele grafice care să contrasteze foarte frumos cu motivele de pe costumul de baie. Puteți alege un tricou polo în stil marinăresc. Dacă vă plac ținutele mai sofisticate puteți alege o cămașă sport cu guler. Uitați de cămășile hawaiene care nu sunt potrivite atunci se vorbește de vestimentație cu stil. O cămașa cu mânecă scurtă elegantă vă va da  o notă glamour.

tricou-marinaresc-cu-dungi-maneci-scurte

Pantofi și accesorii

Când mergeți la plajă nu trebuie să purtați sub nicio formă mocasini și pantofi sport. Trebuie să alegeți o pereche de sandale sau flip-flops cu stil. Sunt comode și funcționale. O altă bună opțiune sunt sandalele sau pantofii colorați cu talpă de gumă.

main

Când mergeți la plajă nu trebuie să vă lipseacă prosopul de calitate colorat sau cu diverse imprimeuri, ochelarii de soare, o pălărie modernă și simplă, un ceas rezistent la apă în tonuri neon. Nu uitați nici crema pentru protecție solară. Trebuie să vă protejați sănătatea.

 cum-sa-porti-ochelarii-de-soare

Sursă foto: bfz.biz/clubchic.ro/ jolidon.ro/ b-mall.ro/blog.don-men.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>