Idei pentru a combina cămașa zi de zi

Idei pentru a combina cămașa zi de zi este subiectul articolului de astăzi. Dacă nu știți ce cămașă să mai purtați zi de zi și cum să o combinați vă dăm noi câteva idei despre câteva gulere de cămașă pe care ar trebui să le purtați.  În moda masculină gulerele cămășilor  au suferit o revoluție.

Cerințele omului modern, atât la birou, cât și în afara lui  au necesitat această schimbare. Astăzi gulerele sunt mai înguste, mai scurte, au o extensie mai mare, ținând seama de clapele și ajustările mai subțiri care sunt atât de modă în aceste zile. Acestea permit scoaterea cravatei după locul de muncă, un lucru foarte important în aceste vremuri mai puțin formale. Cu toate acestea , cand vine vorba de îmbrăcăminte  informală  pentru locul de muncă, există în general doar șase tipuri de gulere de care trebuie să țineți cont.

1. Gulerul italian sau gulerul depărtat  este unul dintre gulerele de cămașă cele mai comune. Cămașa cu acest tip de guler poate fi purtat fără cravată.

2. Gulerul foward point ( cu vârf ascuțit) este un guler care nu poate fi purtat fără cravată. Cămașa cu guler de acest gen este alegerea tradițională a celor care obișnuiesc să poarte mereu cravată. Acest guler permite realizarea unei mai mari varietăți de noduri de cravată, datorită deschiderii mici.

3. Gulerul de cravată tab care este prevăzut cu întîrituri pentru ținute mai formale nu poate fi purtat fără cravată. Acest de guler este un stil mai ciudat în prezent. De-a lungul timpului el și-a pierdut din popularitate.

4. Nici gulerul cutaway nu poate fi utilizat fără cravată.  A fost proiectat pentru a fi utilizat cu un nod mare cravată . Numule  gulerului Cutaway  vine de la faptul că cineva pare că practic  a ” tăiat” din țesătură. Poate fi considerat un guler   depărtat extrem.  Este cel mai frecvent guler pe covorul rosu în sălile de ședințe.

5. Gulerul Button-Down se fixează cu nasturi de cămașă. Se poate purta fără cravată. Este stilul de guler care se potrivește perfect la o ținută casual.

6. Gulerul Club este modelul clasic de guler cu colțuri rotunjite. Acest guler se poate purta cu cravată. Acest guler a fost creat  de către un englez pentru a diferenția elevii din Colegiul Eton la mijlocul secolului XIX. Acesta a atins apogeul în 1930 și s-a bucurat de o renaștere recentă în seria ” Mad Men “.

 Așadar, dragi bărbați, iată ce gen de cămăși trebuie să purtați pentru a fi considerați bărbați moderni în fiecare zi în funcție de evenimentul la care participați.

Sursă foto: ehsi.it/ mysweetshop.com/ classicwardrobe.co.uk/ customdressshirts.us/ charlesriverapparel.com/ www.hughandcrye.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>