Cum se poartă costumul cu vestă

În articolul de astăzi vom discuta despre cum se poartă costumul cu vestă. Moda vintage a revenit și chiar dacă vestele au făcut parte din  ținutele formale și casual,  mulți dintri voi ați decis să nu le purtați  pentru a îmbunătăți confortul . Acum vestele sunt din nou la modă și denotă siguranță, stil și eleganță, iar folosirea lor  este întotdeauna o decizie înțeleaptă. În acest articol vă vom cum se poartă costumul cu vestă pentru ca voi să fiți eleganți și la modă.

Cel mai bun mod de a alege și de a purta un costum din trei piese este achiziționarea unui costum care include deja vesta. În acest fel nu va trebui să vă  îndoiți dacă vi  se potrivește perfec. Dar dacă costumul care vă place nu are vestă, puteți cumpăra o vestă pe care să o asortați cu costumul. Pentru a o asorta corectvă recomandam să țineți cont de cele câteva sfaturi utile pe care vi le vom da în acest articol.

Atunci când mergeți la cumpărături este important să vă alegeți veste realizate din materiale de bună calitate pentru ca aceastea să arate elegant. Este de preferat să alegeți  culori neutre, fără imprimeuri, în acest fel, le puteți folosi cu toate ținutele voastre. Culorile cele mai recomandate sunt negru, gri și cenușiu.

Cel mai bine ar fi alegerea unei veste cu spate de complet, pentru a o putea purta nu doar la costume, ci și la o ținută casual, mai puțin formală, un stil vitange care este mai elegant și modern în același timp.

 Acordați o atenție deosebită  dimensiunii pe care o alegeți. Vestele nu sunt corsete, nu ar trebui să fie ajustate sau strânse, acestea ar trebui să se potrivească cu cămașa de pe dedesupt, de aceea este recomandat ca atunci când le cumpărați să le probați la un costum pentru a vedea cum se așează. Vestele trebuie să fie cu 2.50 centimetri mai jos de talia de la pantaloni, ceea ce înseamnă că sunt articole de îmbrăcăminte scurte. Pentru a vă asigura că alegeți vesta perfectă pentru costumul vostru este, de asemenea, convenabil să o probați cu pantaloni cu pantalonii de la costum.

Cravata trebuie să treacă pe sub vesta și trebuie să se armonizeze cu aceasta și cu restul costumului. Dacă utilizați vesta pentru o ocazie mai informală nu trebuie să purtați o cravată.

După cum puteți observa, este vesta se poate asorta foarte ușor cu costumul dacă țineți de cont de aceste câteva sfaturi,  zicem noi utile.

Sursă foto: pinterest.com/ domnideromania.ro/ la-redoute-romania-allshops.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>