Cum se poartă bretelele pentru pantaloni

Cum se poartă bretelele pentru pantaloni este subiectul articolului de astăzi. Am ales să vă vorbim despre bretele pentru pantaloni, deoarece foarte mulți bărbați poartă la întâlnirile de afaceri articole vestimentare elegante și cu stil. La fiecare eveniment social la care participă, ei își doresc să aibă un stil perfect, astfel că ei au grijă de fiecare detaliu. Un accesoriu clasic care niciodată nu se demodează și la care bărbații apelează atunci când poartă costume mai sofisticate sunt bretele pentru pantaloni.

Bretele pentru pantaloni reprezintă o tendință care întotdeauna  are succes, indiferent de sezonul în care ne aflăm sau de propunerile făcute de industria versatilă a modei.  De aceea este întotdeauna recomandabil ca în garderoba ta  bărbaților să se afle  pantaloni , sacou , cravată și bretele.

Cómo combinar tirantes masculinos

 Acestea reprezintă un accesoriu care provine din Anglia care are funcția de a ține pantalonii. Deși este un accesoriu masculin, acum este purtat și de către femei. Mulți pantaloni sunt creați din fabrică cu butoniere pentru aplicarea de bretele.

Există două tipuri de bretele pentru pantaloni pentru bărbați, în funcție de cum se încheie pantalonii. Există bretele pentru pantaloni cu nasturi și bretele pentru pantaloni cu cleme care vin prinse direct de bada de la pantaloni. Bretelele au bandă care vine în centrul spatelului și două care vin în față, câte una pe fiecare umăr.  Primul lucru care trebuie făcut este fixarea bretelelor în spatecu ajutorul clemei înainte de a fi prinse în față. Apoi se pun bretelele pe fiecare umăr. Se prind cu ajutorul nasturilor din interiorul pantalonilor. Ele se reglează potrivit înălțimii, nu trebuie să cadă de pe umăr, dar nici să nu fie prea strâmte. Bretele pentru pantaloni  și cureaua nu trebuie să fie purtate în același timp, deoarece îndeplinesc aceeași funcție, împiedică pantalonii să cadă.

Exista o multime de culori, modele , desene și forme,  de la negru clasic la cel mai distractive și originale culori  luminoase și puternice. Astfel , în funcție de tipul  bretelor  alese, se poate obține  un look casual și urban, sau un stil sobru și sofisticat. 

Bretele pot fi asortate la o pereche de blugi,  un tricou simplu, cu un design distractiv.  Bretele cu joc de culori se pot asorta cu articole vestimentare în culori similare. Se pot poate combina chiar o pereche de pantaloni albi cu o cămașă albastru închis și bretele rosu intens  care la   rândul lor se pot combina cu pantofii. Important este alegerea pieselor potrivite, fără a exagera și a alege nuanțe și imprimeuri care șochează și nu se potrivesc deloc cu ținuta.

Sursă foto: pinterest.com/ shoogle.ro/ aflacum.ro/ envy.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>