Cum să vă îmbunătăţiţi stilul Partea II

V-am dezvăluit în prima parte a acestui articol  câteva lucruri  despre cum să vă îmbunătățiți stilul. În această a doua parte, vom continua dezvăluirile cu ce rol au pantofii în îmbunătățirea stilului. Se spune că primul lucru la care se uită femeile sunt pantofii. Pantofii vorbesc foarte mult despre personalitatea și gustul vostru.

Pantofii voștri trebuie  să se potrivească cu întreaga ținută. Dacă ținuta voastră este perfectă, dar pantofii nu sunt, veți arată ca niște bărbați care încearcă să aibă stil, dar care nu și reușesc acest lucru. Pantofii vor spune celorlalți cât de stilați sunteți. Și nu uitați că femeile dau atenție detaliilor, iar pantofii le vor spune adevărul despre voi. Femeile vă pot judeca în funcție de cum arată pantofii voștri, de aceea aceștia trebuie să arate impecabil.

pantofi-eleganti-din-piele-maro-paul-evans

Modul în care vă alegeți pantofii, modul în care îi asortați la ținuta pe care o purtați și felul în care arată aceștia, le vor arăta celorlalți dacă sunteți bărbați cu stil sau nu. Este important să le demonstrați reprezentantelor sexului frumos că înțelegeți rolul pe care pantofii îl au  în completarea ținutei. Fără pantofi care să arate impecabil, nu puteți spune că ținuta este perfectă.

Este foarte important ca pantofii pe care vi-i alegeți să fie de cea mai bună calitate. Este indicat să vă achiziționați  două, trei perechi de pantofi de bună calitate pe care să îi purtați mai mult timp, decât să vă luați mai multe perechi de pantofi nu de foarte bună calitate. Asta e valabil pentru pantofii casual sau pentru adidași.

Investiți ceva bani și cumpărați-vă cei mai buni pantofi pe care vi-i puteți permite. Aveți grijă să fie confortabili. Dacă cumpărați pantofi de piele, pielea trebuie să fie de calitate. Este mai puțin costisitor să îi reparați de mai multe ori și să vă țină o viață,  decât să vă cumpărați pantofi de proastă calitate în fiecare lună.

Alegeți pantofi cu talpa cusută, nu lipită. Căptușeala pantofului trebuie să fie din piele de vițel sau piele naturală, nu din material sintetic. Un pantof de calitate se remarcă prin cusăturile care abia se observă.

pantofi-barbatesti-eleganti

Nu contează cât de bine vă îmbrăcați, dacă nu vă alegeți pantofii potriviți. Asigurați-vă că ținuta voastră arată perfect din cap până în picioare. O pereche de pantofi frumoși, curați, bine confecționați este tot ceea ce vă trebuie.

400_VACSBADV689D1999248-1

În articole următoare vom continua să vă dezvăluim alte lucruri importante pe care trebuie să le rețineți pentru a vă îmbunătăți stilul.

Va urma…

Sursă foto: realmen.ro/  mujer.ro/ bigotti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>