Cum să vă îmbunătățiți stilul III

V-au plăcut articolele anterioare  despre cum să vă îmbunătățiți stilul? Dacă da, vă vom spune și în acest articol câteva lucruri interesante despre acest subiect.  Atunci când vreți să vă îmbunătățiți stilul, țineți cont de stereotipuri. Amintiți-vă că imaginea nu este totul, dar totuși contează modul în care te îmbraci.

Atunci când vă alegeți o ținută puteți crea o impresie bună sau mai puțin bună. Depinde de  felul în care ceilalți au perceput imaginea pe care voi ați vrut să o creați cu acea ținută. Lumea deseori își formează o părere despre ceilalți în funcție de maniera în care aceștia sunt îmbrăcați. Așadar, aveți grijă la ținuta pe care v-o alegeți.

Dacă nu sunteți foarte singuri cu privire la ce articolele vestimentare să vă alegeți, începeți cu cele de bază. Dacă vreți să arătați bine, trebuie să vă alegeți articolele vestimentare corespunzătoare, chiar  dacă veți crea o ținută mai aparte. Important este ca articolele vestimentare alese să contribuie la crearea unei ținute care să vă avantajeze, nu să vă dezavantaje. Nu vă puteți crea o ținută care să vă avantajeze dacă alegeți pur și simplu un tricou în stil rocker și o pereche de blugi.

featured1

Pentru a demonstra că știți să vă îmbrăcați cu stil, trebuie să vă alegeți hainele cu mare atenție. Trebuie să știi să  vă alegeți corect hainele. Asigurați-vă că atunci când alegeți ținuta, ați ținut cont de toate detaliile, de  model, țesătură, calitate, modul în care vă stă cu un anumit articol vestimentar și de felul în care realizați combinațiile. Vă puteți crea de exemplu o ținută formată dintr-un tricou, un pulover cu guler în V, o pereche de blugi potriviți și o pereche de pantofi. O astfel țnută poate demonstra că știți să vă îmbrăcați cu stil.  Fiți în stare să vă jucați cu articolele vestimentare de bază și să adăugați ținutei o notă personală.

 A fi la modă nu înseamnă a ști ce să porți, ci a te îmbrăca cu hainele care îți vin perfect. Pentru a demonstra că aveți stil trebuie întotdeauna să alegeți hainele care vă vin ca o mănușă. Trebuie să arătați că ceea ce purtați parcă a fost special creat pentru voi. De aceea, atunci când mergeți la cumpărături este indicat să probați mai multe articole vestimentare diferite, să vedeți cum se așează pe voi, și apoi să încercați să le combinați.

4e562d6da0a47b5c187d2fe76d8200b3

 Dacă veți ține cont de aceste câteva lucruri pe care vi le-am dezvăluit în cele trei articole pe această temă, cu siguranță veți reuși să vă îmbrăcați cu  stil.

Sursă foto: stylamymuse.com/ pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>