Cum să creați o ținută interesantă

Vreți să aflați cum să creați o ținută interesantă? Vă spunem noi în acest articol, deoarece știm că uneori este dificil să combini o pereche de blugi, cu o cămașă și o pereche de pantofi, deși pare ușor. Atunci când combinați anumite articole vestimentare,  trebuie să  faceți astfel încât să se creați o ținută armonioasă care să vă avantajeze.

Stilul masculin este unul simplu, de aceea pentru a reuși să creați o ținută interesantă, trebuie să acordați doar puțin mai multă atenție hainele pe care le scoateți din șifonier. Este ușor să vă creați o ținută interesantă atunci când vă alegeți din garderobă articolele vestimentare pe care vă face mare plăcere să le purtați, nu pe cele pe care le alegeți în mod rațional (sunt acele haine pe care considerați că ar trebui să le purtați în ziua respectivă). Este posibil ca acele haine să vă vină foarte greu să le asortați dacă cumva vă lipsește un element  care să vă completeze ținuta.

outfit-600x350

Dacă de exemplu,  este mai răcoare afară,  puteți alege dacă vă place un cardinan la care accesorizați un șal pe care îl puneți în jurul gâtului. Pe sub cardigan puteți purta un tricou cu sau fără detalii și o pereche de blugi care sunt în trend anul acesta. La această ținută adăugați o pereche de adidași gri sau albi și astfel vă creați o ținută interesantă  cu care nu puteți da greș. În cazul în care aveți în garderobă adidași mai înalți, alegeți o pereche de blugi îndoiți care să cadă chiar în spatele limbii. Apoi adăugați o eșarfă și ținuta este completă, fără prea mult efort.

add-a-scraft-to-the-mix

 Atunci când doriți o ținută mai elegantă tot ceea ce aveți de făcut este să înlocuiți tricoul, cu o cămașă frumoasă. Alegeți o cămașă în culori de bază. Cu siguranță veți găsi în șifonierul vostru cămașă care să se potrivească cu cardiganul ales. Puteți păstra adidașii și astfel vă creați o ținută interesantă și comodă care să răspundă nevoilor zilnice.

Vreți să fiți cu adevărat eleganți? Ei bine, în acest caz păstrați cămașa și blugii și înlocuiți adidașii cu o pereche de pantofi sau cizme drăguțe. La cămașă și blugi adaugați și un sacou și ținuta voastră va fi completă.

Costinas-Tudor-welldressed-stil-vestimentar-pentru-barbati-camasa-si-blugi-in-club-alegere-nepotrivita

 Ce spuneți, vă place ținuta propusă de noi?  Vrei să aflați cum puteți crea și alte ținute interesante? Citiți  articolele următoare și veți afla mi informații despre  cât este de ușor să vă creați astfel de ținute cu puțină atenție.

Va urma

Sursă foto:kinowear.com/ welldressed.ro

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>