Cum să creați o ținută interesantă II

În articolul Cum să creați o ținută interesantă, v-am dat câteva idei despre cum să vă creați o astfel de ținută. În acest articol, vom continua să vă dezvăluim alte  idei interesante despre acest subiect.

Dacă vă doriți să fiți eleganți, dar și comozi nu este indicat să purtați o pereche de blugi, ci mai degrabă o pereche de pantaloni cu un pulover și o geacă. Trebuie să creați un contrast între un articol formal și unul mai puțin formal. Sau vă puteți alege o pereche de pantaloni de stofă, un tricou, un cardigan cu guler și o pereche de adidași.

in-this-case

După cum se poate observa,  nu este foarte dificil să vă creați ținute interesante. Trebuie doar să vă alegeți articolele cu care doriți să vă îmbrăcați într-o anumită zi. Spre desosebire de femei, aveți noroc că articolele bărbătești se pot combina cu orice.

De exemplu,  blugii gri, negri, albaștri merg combinați cu orice. Blugii sunt un articol foarte versatil. Puteți fi eleganți dar și casual cu ajutorul aceleași perechi de blugi. Și o jachetă gri  se poate combina fie cu un tricou simplu sau cu imprimeu, fie cu o cămașă simplă sau cu imprimeu, fie cu cămașă cambrată. Este foarte simplu să le combinați și să vă creați o ținută interesantă.

De asemenea,  și un trench de foarte bună calitate se poate asorta cu orice. Dacă îl purtați peste o cămașă albă, o cămașă în carouri,  un sacou gri, un tricou, o bluză o vestă sau peste orice altceva, veți vedea că ținuta voastră va arăta foarte bine.

camasi-barbati-slim-fit-la-moda-in-2014

Mergeți la magazin cumpărați-vă un tricou cu guler în V pe care puteți să îl purtați pe sub o jachetă sau pe sub o cămașă. Nu trebuie să vă faceți niciodată probleme cu ce să combinați un tricou.

Un cardigan frumos merge asortat cu o cămașă în carouri, o cămașă cambrată, o camașă din puplin albă, un tricou. Dacă vreți vă puteți pune în jurul gâtului un șal. La ținută adăugați o pereche comodă de blugi.

Trebuie să țineți cont de un lucru foarte important atunci când combinați diverse articole vestimentare. Toate articolele trebuie să aibă un design frumos și să fie din materiale de foarte bună calitate. Este foarte dificil să combini hainele atunci când acestea nu sunt de bună calitate și nu au un design reușit care să le permită să se potrivească unele cu altele.

Un cardigan confecționat dintr-un material de foarte bună calitate, cu un design simplu poate fi combinat cu orice. Un cardigan de proastă calitate nu merge combinat cu nimic. O cămașă frumoasă poate fi asortată la orice, în schimb o cămașă ieftină nu prea aveți la ce o asorta. La fel se întâmplă și cu o geacă de piele naturală de calitate care poate fi purtată mult timp în combinație cu diverse articole vestimentare.

 how-to-wear-a-tie-with

yes-creating-agreat-contrast

 

Sursă foto: kinowear.com/ muraingura.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>