Cum să arătați bine la birou

Vreți să știți cum să arătați bine la birou? Vreți să vă îmbrăcați corespunzător atunci când mergeți la birou, dar pur și simplu nu știți cum? Nu vă faceți griji, dragi bărbați. Vă vă vom spune noi în acest articol, ce anume trebuie să purtați pentru a arăta bine la birou.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să deschideți șifonierul și să vă uitați la cămășie pe care le aveți în garderobă. Cămașa pe care o îmbrăcați atunci când mergeți la birou,  trebuie să vă permită să rotiți capul ușor. Între gât și gulerul de la cămașă trebuie să încapă două degete. Gulerul nu trebuie să fie prea strâns, pentru ca o cămașă să fie confortabilă. Manșetele trebuie să fie puțin mai flexibile decât un ceas. Trebuie să fie la doi centrimetri de osul de la încheietura mâinii. Cusătura de la cămașă ar trebui să fie la înălțimea osului umărului. Cămașa nu trebuie să fie prea strâmtă pe brațe, dar nici  prea largă. Când îndoiți brațul, pumnul nu ar trebui să treacă mai mult de 2, 5 cm de încheietura mâinii. Atunci când cămașa vă va veni perfect vă veți putea mișca în voie.

După ce v-ați ales cămașa potrivită din șifonier, treceți la pantaloni. Uitați-vă la pantalonii chino, adică la acei pantaloni care sunt confecționați din țesătură din formă twill, de obicei 100% bumbac. Îmbrăcați-vă cu ei și vedeți cum se așează. Dacă aveți în șifonier o astfel de pereche de pantaloni cu clini, este indicat să nu îi mai purtați. Clinii vă vor face să arătați mai grași decât sunteți. Pantalonii ar trebui să vă vină perfect, fără a mai fi nevoiți să vă puneți curea. Ei nu trebuie să fie strânși pe picior, dar nici largi. Trebuie să vă stea lejer, astfel încât să vă simțiți confortabil în ei. În general pantalonii chino potriviți,  sunt cei care fac o cută atunci când ating pantofii. Dacă preferați să nu vă încălțați cu ciorap când purtați o astfel de pereche de pantaloni, este bine ca aceștia să nu facă cute.

 Pantaloni clasici, la dungă,  din in, bumbac, cașmir sau  stofă trebuie asemenea celor  chino, să fie confortabili și să nu aibă sub nicio formă pliuri. Așadar, dacă aveți astfel de pantaloni în șifonier, nu îi mai purtați.

După ce v-ați ales și pantalonii potriviți, treceți la alegerea sacoului. Dacă sacoul pe care îl aveți în șifonier este cu nasturi, iar atunci când îl îmbrăcați se strânge pe abdomen și formează un X, atunci sacoul este mic și nu trebuie sub nicio formă să îl purtați. Același lucru este valabil și dacă materialul se strânge la umeri.

Așadar, puteți arăta bine la birou dacă vă veți alege o ținută care să vă vină ca și cum ar fi fost făcută special pentru voi.

Sursă foto: goingout.ro/ tzoale.ro/ trajesparahombres.net/articulo.mercadolibre.com.mx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>