Cum să arătaţi bine cu bani puţini

Vreţi să fiţi mereu bărbaţi cu stil, dar  nu vă permiteţi să cheltuiţi mult pe haine? Vă spunem noi cum să arătaţi bine cu bani puteţi. Nu toţi bărbaţii cu stil cheltuie mulţi bani pe haine. Ei fac însă cumpărături inteligente, ceea ce vă recomandăm şi vouă. Şi voi puteţi arăta bine dacă veţi învăţa să vă  cumpăraţi diverse articole vestimentare în mod inteligent, fără a chetui foarte mult bani pe haine. Iată câteva sugestii de care sperăm că veţi ţineţi cont.

Dacă vreţi să vă creaţi o ţinută cu care să atrageţi toată atenţia asupra voastră, atunci trebuie să faci cumpărături inteligente. Ce presupune acest lucru? Presupune să vă gândiţi permanent atunci când descoperiţi un articol  vestimentar care  vă place, cu  ce îl puteţi asorta. Nu trebuie să vă gândiţi la acel articol ca la unul de sine stătător, ci ca la o piesă care  urmează să facă parte dintr-o ţinută. Dacă procedaţi astfel,  vă veni foarte uşor să vă creaţi o ţinută.

sacou-barbati-albastru-slim_fit-elegant-cocktail-don_men_8_

Mereu trebuie să vă gândiţi la cum puteţi combina articolele vestimentare pe care vreţi să le cumpăraţi. Dacă de exemplu, vă alegeţi o cămaşă de culoare închisă trebuie să vă gândiţi dacă se potriveşte cu sacoul cu model sau cu geaca voastră de piele cu tot felul de buzunare şi fermoare. În cazul în care vă alegeţi o cămaşă cu model trebuie să căutaţi un articol cu care aceasta să asorteze foarte bine. Un astfel de articol este o geacă simplă. Ca să vă creaţi o astfel de ţinută interesantă formată dintr-o pereche de blugi, o cămaşă, un sacou, un cardigan, nu trebuie să cheltuiţi mult. Nu judecaţi haine în funcţie de preţul lor, ci în funcţie de cum pot fi combinate cu alte haine.

sacou-blazer-barbati

 Pentru a fi atractivi nu trebuie să vă îmbrăcaţi precum oamenii de afaceri bogaţi.  Puteţi să vă îmbrăcaţi şi cu o pereche de blugi şi un tricou. Important este însă ca aceste articole vestimentare să fie de calitate. Vă recomandăm să nu cheltuiţi mult pe astfel de articole, ci să vă cumpăraţi haine care să arate la fel de bine ca şi cele foarte scumpe.

Când mergeţi la cumpărături, alegeţi-vă hainele care vă vin cel mai bine din ceea ce se găseşte în magazin şi apoi încercaţi să le faceţi mici modificări astfel încât să vă vină perfect. Este de preferat acest lucru,  decât să vă cumpăraţi ceva scump, dar care să nu vi se potrivească foarte bine.

David Beckham attends the 'Belstaff: Off Road' event in New York City

 Sursă foto: don-men.com/topoutletromania.com/ divahair.ro

Va urma…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>