Culoarea verde,o culoare cu stil

Culoarea verde, o culoare cu stil din punctul nostru de vedere, este culoarea care credem că vi s-ar potrivi de minune vara aceasta. Voi ce spuneți, dragi bărbați? Este o culoare ce-i drept uneori tristă, dar care are o paletă mare de nuanțe impresionante. Vă recomandăm ca vara aceasta să apelați la ea. Dacă încă nu aveți în garderobă articole vestimentare în această culoare, cumpărați-vă câteva.

Începeți mai întâi să căutați articole vestimentare pentru partea superioară a corpului. Este mai ușor să găsiți un tricou, o  cămașă decât o pereche de  pantaloni verzi. Nu trebuie să vă creați un look total verde, ci să vă alegeți câteva elemente care să vă ajute să vă creați un stil personal. Ce spuneți de un sacou gri deschis, o pereche de blugi albaștri, o pereche de șosete verzi ca iarba sau verde măr și niște pantofi gri sau adidași. Este o ținută simplă și clasică , dar totodată interesantă.

Apoi, puteți trece la altceva mai complicat precum  o cămașă  verde și un  costum.  Puteți încerca un verde menta sau un verde anason. O astfel cămașă  se poate combina cu un costum  gri antracit sau negru. Combinația dintre aceste culori va crea o ținută elegantă cu un aspect dandy.  O astfel de ținută poate fi combinată cu o eșarfă de aceeași culoare ca și costumul .

Dacă atunci când mergeți la cumpărături găsiți o pereche de blugi verzi, vă sfătuim să o cumpărați, deși este o culoare puțin neobișnuită pentru blugi. Anul acesta însă aveți libertatea să purtați ceea ce vă place. Puteți asorta blugii cu un tricou cu gât rotund gri închis și o pereche de pantofi maro. Nu uitați să accesorizați blugii cu o curea maro. De asemenea, vă puteți alege și  un cardigan de culoare roșie, o cămașă  albă cu guler rotund și o pereche de adidași din piele de culoare albă.

În funcție de nuanța blugilor, mai deschisă sau mai închisă, puteți purta un tricou alb cu guler în V, o pereche de pantofi din piele sau un tricou cu mânecă lungă sau trei sferturi bleumarin sau albastru regal. În ceea ce privește pantofii, merg foarte bine și cei negri sau albaștri. Nu uitați că îmbrăcămintea cu stil care vi se potrivește cel mai bine este cea în culori neutre precum negru, gri alb sau culori luminoase precum verde, albastru și roșu. Nu-i așa că verdele este o culoare cu stil care vă poate ajuta să vă creați ținute foarte interesante?

 Sursă foto: readytowear.ro/ onlinebrands.allshops.ro/brandsdiscounts.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>