Colecția Pull&Bear toamnă/iarnă 2015-2016

Colecția  Pull&Bear toamnă/iarnă 2015-2016 este subiectul articolului de astăzi. Continuăm astfel seria de articole dedicate noilor colecții din acest sezon. Am ales astăz să vă prezentăm colecția Pull&Bear deoarece este o colecție despre care trebuie să știți dacă vă doriți dragi bărbați, să vă îmbrăcați potrivit ultimelor tendințe în modă. Mulți dintre voi consideră această firmă, una ce creează vestimentație exclusiv pentru tineret, însă are și propuneri pentru toate tipurile  de bărbați.

După cum veți vedea în cele ce urmează, propunerile din colecția Pull&Bear pentru toamnă/iarnă sunt propuneri ce cuprinde articole vestimentare potrivite pentru bărbații care nu merg doar la școală, ci și  la muncă și au nevoie de sugestii pentru toate ocaziile.

Astfel în colecție veți putea descoperi jachete bej ce pot fi combinate cu o pereche de pantaloni de tip chino. De asemenea, există și jachete cu diferite imprimeuri care sunt esențiale în acest sezon. Astfel de jachete se pot combina cu blugi în nuanțe de albastru sau negru.

Tonurile neutre joacă un rol important în această colecție, dar de asemenea, și în tot sezonul. Gri , negru, alb etc. sunt culori  esențiale în acest sezon. Un sacou un gri de de exemplu, se va combina foarte bine cu un pulover cu guler în V de culoare verde și o pereche de pantaloni albaștri.  O astfel de ținută este ideală în noul sezon. Firma mizează pe ținute funcționate de zi cu zi, fără a apela la obișnuitele articole vestimentare din denim sau la un stil prea casual.

Articolele vestimentare matlasate sunt în tendință în acest nou sezon și nu puteau lipsi din colecția Pull&Bear. Această firmă mizează pe jachete sau veste matlasate care se pot combina cu o pereche de pantaloni de tip joggers, care sunt pantaloni de inspirație sport ce s-au purtat foarte mult anul trecut, și care au revenit în forță anul acesta.

Denimul de asemenea face parte din noua colecție pentru toamnă/iarnă. Pull&Bear optează în acest sezon pe blugi cu croială slim fit ce pot fi combinați cu un tricou,  dar și cu o cămașă sau un hanorac. Dacă alegeți să îi combinați cu un tricou, nu uitați de jacheta de tip bomber sau de una în stil denim.

Și acum că ați aflat din încă o colecție ce se poartă în acest sezon, vă propunem să începeți o sesiune de shopping. Știm că nu prea vă plac vouă astfel de sesiuni, dar dacă vreți să fiți la modă, trebuie să faceți o concesie.

Sursă: modaellos.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>