Colecția Mango Man toamnă/iarnă 2015-2016

În articolul de astăzi vom vorbi despre colecția Mango Man toamnă/iarnă 2015-2016. Mango Man are o nouă colecție, reînnoită cu tendințe care nu se pot lipsi din garderoba voastră , dacă doriți să fiți la modă în acest sezon.

catalogo-mango-man-hombre-otono-invierno-2015-2016

Dacă  sunteți în căutarea  ultimelor tendințe din acest sezon de toamnă/iarnă 2015-2016, nu trebuie să ratați ultima colecție Mango care apare deja  în magazine. Firma  pune din nou accent pe stiluri precum ” Sportwear ” sau ” casual ” ideale pentru crearea unor ținute la modă. Jachetele stil retro, haine lungi, canadiene verzi și  trench-urile din ” nylon ” sunt propunerile  pentru haine și jachete ale firmei  a crescut mult într-un timp scurt și produce acum o colecție , fără îndoială, esențială.

O propunere interesată de la cei de la Mango este ținuta formată dintr-o jachetă denim și hanorac matlasat , combinate cu pantaloni  și cizme de drumeții .Vestele căptușite cu glugă ce au fost în tendințe acum patru ani, sunt din nou în trend. O frumoasă vestă căptușită cu glugă este esențială pentru acest sezon dacă vreți să fiți la modă. Mango vă propune un model în nuanțe de negru albastru sau gri.

catalogo-mango-man-hombre-otono-invierno-2015-2016-parka-verde

Hainele din piele Nappa, de asemenea, se poartă în acest sezon. Ele se pot asorta cu o pereche de blugi rupți și cizme din piele maro. Este o ținută perfectă de zi cu zi  în noul sezon .

catalogo-mango-man-hombre-otono-invierno-2015-2016-abrigo-borrego

O altă propunere interesantă a celor de la Mango sunt pantalonii și blugii de tip chino.  Colecția Mango Man mizează foarte mult pe influența sportului asupra îmbrăcămintei și de aceea întâlnim în colecție joggerii, pantalonii de trening care au fost în trend iarna trecută, dar care se vor purta mult și în acest sezon. De asemenea, firma îi asortează cu bocanci cu haine căptușite cu glugă.

catalogo-mango-man-hombre-otono-invierno-2015-2016-chaleco-acolchado

Cei care sunteți în căutarea unor costume nu  trebuie să vă faceți griji pentru că Mango Man , de asemenea, are propuneri interesante și în ceea ce privește costumele. Pentru toamna/ iarna 2015-2016  există  multe modele de model cu imprimeuri precum carourile, combinate cu haine cu croială clasică în nuanțe neutre și sobre precum este negru. De asemenea, Mango vă propune ca în acest sezon să asortați costumele cu un pulover pe gât.

catalogo-mango-man-hombre-otono-invierno-2015-2016-anrigo-negro-traje-gris

 Slim fit este tipul de croială pentru costumele din sezonul de toamnă/ iarnă 2015-2016. Ele sunt prezentate  în noua colecție  Mango  în culori , cum ar fi gri , negru sau albastru.

catalogo-mango-man-hombre-otono-invierno-2015-2016-traje-azul

Așadar, dragi, bărbați, fiți moderni, îmbrăcându-vă după ultimele tendințe. Demostrați tuturor că aveți stil cu ajutorul hainelor din colecția Mango.

Sursă: modaellos.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>