Cămăşile primăvară/vară 2015

Una dintre principalele tendinţe în ceea ce priveşte culoarea cămăşilor din sezonul primăvară-vară 2015, este culoarea alba. Acest timp de cămaşă a fost întotdeauna cea mai bună opţiune indiferent de evenimentul la care bărbaţii au trebuit să meargă. Albul revine în această primăvară.

Şi denimul este un stil care se impune în acest sezon. Din acest motiv, din şifonierul bărbaţilor nu ar trebui să lipsească una sau mai multe cămîşi de acest tip.  Bărbaţii se pot inspira din propunerile pe care Zara le face pentru acest sezon. Cei de la Zara ne propun cămăşi în culori suave care se potrivesc perfect cu o pereche de blugi de culoare albă.

Este bine cunoscut faptul că multor designeri le displac cămăşile cu mânecă scurtă. Ei sunt mari susţinători ale cămăşilor  cu mâneca lungă chiar şi pe tipul verii.  Dacă vă este cald dragi bărbaţi, suflecaţi-vă mânecile şi veţi reuşi astfel să fiţi în trend.

Veţi reuşi de asemenea să fiţi în trend şi dacă veţi purta o cămaşă turcoaz. Pe lângă culoarea albă, turcoazul este o culoare la fel de potrivită pentru o zi de vară fierbinte.

De asemenea, o altă cămăşă la modă va fi cea de culoarea albastră. Este una din culorile importante ale acestui sezon. Este o culoare pe care o puteţi combina cu orice stil. Puteţi găsi în magazine cămăşi în diferite  nuanţe de albastru.

Dacă vă plac cămăşile cu imprimeuri florale sau tropicale, le puteţi purta cu mândrie în acest sezon. Veţi fi în trend cu ele. În acest sezon astfel de cămăşi  sunt la modă. Puteţi combina aceste cămăşi cu blugi, cu pantaloni, cu bermude.

Şi verde este o culoare perfectă pentru acest sezon. O cămaşă de culoare verde o puteţi combina cu o pereche blugi negri sau albi.

Pentru a face alegerea corectă vă puteţi inspira de la cei de la  Cei de la H&M, Zara, Pull&Bear, Asos care vă propun diverse modele de cămăşi în culorii vii.

 Aşadar, dragi bărbaţi, dacă vă plac culoriile vii, anul acesta vă puteţi bucura de ele. Aveţ şansa să purtaţi  cămăşi cât mai colorate posibil şi astfel să fiţi în trend. De asemenea dacă sunteţi fani ai tricourile albastre, albe verzi, cu diverse imprimeuri  să ştiţi că şi ele sunt la modă în acest sezon. Le puteţi purta şi pe acestea cu mândrie. Cu siguranţă veţi reuşi să atrageţi toate privirile asupra voastră de fiecare dată când veţi îndrăzni să purtaţi o astfel de cămăaşă.

tendencias-camisas-para-hombre-primavera-verano-2014-camisa-blanca-asos-600x765

tendencias-camisas-para-hombre-primavera-verano-2014-camisa-estampada-flores-zara tendencias-camisas-para-hombre-primavera-verano-2014-camisa-estampada-manga-larga-hm-600x701

tendencias-camisas-para-hombre-primavera-verano-2014-camisa-turquesa-zara-600x743 tendencias-camisas-para-hombre-primavera-verano-2015-600x839

Sursă foto: modaellos.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>