Bărbaţi cu stil

Vreţi să fiţi bărbaţi cu stil? Vă înţelegem,  fiindcă ştim că nu doar femeilor le place să arate bine, să se îmbrace după ultima modă. Nu este deloc greu să  fiţi bărbaţi cu stil. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să combinaţi articolele vestimentare în funcţie de propria persoanalitate şi de ocazie. Pentru a fi bărbaţi cu stil trebuie să ţineţi cont de câteva reguli foarte simple:

 1. Acceptaţi-vă aşa cum sunteţi. Trebuie să vă iubiţi pe voi înşivă şi să nu încercaţi să fiţi ceea ce nu sunteţi. Nu încercaţi să vă schimbaţi dacă nu este necesar acest lucru.

 2. Atunci când vă cumpăraţi pantafi, alegeţi-vă pantofi de foartă bună calitate. Ei reprezintă elementul de bază din garderoba voastră.

pantofi-eleganti-barbati-negri

3. Trebuie să aveţi în garderobă articole vestimentare negre, închise la culoare. Sunt la modă şi vă scot foarte frumos în evidenţă silueta. Indiferent de stilul ales, această paletă de culori vi se va potrivi foarte bine.

4. Nu fiţi fideli ultimelor tendinţe în modă. Moda reprezintă o exprimare a propriului stil. Dacă ştiţi să vi-l exprimaţi întotdeauna veţi arăta bine. Îmbrăcaţi-vă cu articole vestimentare la modă care vă plac şi cu care vă identificaţi. Bărbaţii cei mai eleganţi sunt bărbaţii care dau impresia că nu fac niciun efort în acest sens.

  1. Aveţi grijă de aspectul vostru fizic. Odihniţi-vă bine, nu beţi mult, nu fumaţi. Aveţi întotdeauna grijă de înfăţişarea voastră.
  2. Miciile detalii vă vor ajuta să vă creaţi o imagine. O pălărie, un pandantiv, un nod la cravată, şosete cu un anumit design, sunt detalii importante care vă vor ajuta să vă creaţi un stil personal.
  3. A fi sexy înseamnă a avea încredere în voi. Nu ţine aspectul fizic, ci de starea mentală.
  4. Alegeţi întotdeauna mărimea corectă. Vestimenţia trebuie să vă vină întotdeauna perfect. Este indicat să probaţi mai multe articole articole vestimentare până descoperiţi mărimea potrivită pentru voi.
  5. Faceţi exerciţii. Vă vor ajuta să fiţi bine dispuşi, vă vor da energie, forţă şi încredere în voi înşivă.
  6. Nu trebuie să vă lipsească jacheta din garderobă. Trebuie să fie un comodă şi să vă vină perfect.

jacheta-din-piele-primavara-toamna-pentru-barbati

  1. O cravată neagră vă va ajuta întotdeauna să arătaţi bine. Nu poate să vă lipsească din garderobă,  costumul negru, cămaşa albă şi cravata neagră. O astfel de ţinută nu dă greş niciodată.

david-gandy-prezentare-moda-in-costum-negru

  1. Inspiraţi-vă din reviste, încercaţi diverse stiluri până descoperiţi un stil cu care să vă identificaţi. Încercaţi cămăşile în carouri combinate cu un sacou clasic sau  o vestă cu blugi, un costum cu o cămaşă fără cravată.
  2. Alegeţi-vă un parfum care să vă diferenţieze de ceilalţi. Va fi primul lucru care se va simţi când vei merge la un eveniment şi ultimul care îl veţi lăsa când veţi pleca.

2493-2566-thickbox

Sursă foto: muraingura.eu/realmen.ro/ timez.ro/superparfumuri.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>