Articole vestimentare masculine mereu la modă

În articolul de astăzi vom discuta de câteva articole vestimentare masculine mereu la modă. După cum bine se știe, articolele clasice niciodată nu mor. Același lucru se întâmplă și în moda masculină, dragi bărbați, deoarece sunt articole vestimentare pe care probabil le-au folosit tații voștri, le folosiți și voi, și probabil le vor folosi și copiii voștri. Sunt articole vestimentare care îi vor ajuta pe  băieții voștri să arate cool și modern în același timp. Acestea sunt haine care sunt mereu la modă și nu ar trebui să lipsească din garderoba voastră:

1. Tricoul polo. Cu siguranță tații voștri au avut în tinerețe un astfel de tricou, iar acum aveți și voi unul în șifonierul vostru. Acesta este genul de tricou  ideal pentru orice ocazie, casual, de zi sau pentru un eveniment ce are loc noaptea. Există multe culori de astfel tricouri, ceea ce le transformă în articole vestimentare foarte versatile.

2. Tenis Casual : Acest model de pantof sport care a apărut în anii șaptezeci încă este în picioarele oamenilor la nivel mondial. Deși este un model tineresc, sub formă de gheată sau mai mai jos, poate fi purtat, atât de bărbați, cât și de femei de toate vârstele și de personalități foarte diferire. Dacă încă nu ați purtat astfel de pantofi sport, vă recomandăm să o faceți, căci pe lângă faptul că sunt la modă, sunt și versatili și foarte comozi.

3. Pantalonii kaki, care acum sunt numiți  în magazinele de modă ” Chinos ” sunt un articol de îmbrăcăminte clasic de cele mai multe ori de culoare ( kaki ),  dar se găsesc și  bleumarin, maro sau bej . Sunt pantaloni din bumbac sau gabardină care poate fi folosiți întotdeauna în orice ocazie casual, sau chiar formale , în funcție de tipul evenimentului, și  care de zeci de ani sunt prezenți în magazinele din întreaga lume.

4. Blugi. Este blugi nu credem că este nevoie să spnem foarte multe, având în vedere că îi cunoaște toată lumea, Acești pantaloni au fost creați pentru  muncitori și marinari, deoarece blugul este un material foarte rezistent. În prezent, blugii, sunt cei mai bine vânduți din întreaga lume și sunt foarte potriviți pentru orice ocazie casual. De fapt, revista Time a declarat clasicul Levia  anilor 50 ca fashion icon al secolului XX. Fără îndoială , blugii sunt un articol vestimentar  clasic care nu va muri niciodată.

5. Geaca de piele. Acest articol vestimentar  ce a fost un simbol al rebeliunii, acum   reapare în fiecare an în sezonul în magazine. Din  anii ’50 și ’60, când  rock&roll-ul s-a născut, geaca de piele neagră este mereu la modă.

Sursă: mundoxtreme.com/ treadytowear.ro/ afashionstore.ro/ haineone.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>