Articole vestimentare care nu ar trebui să îi lipsească bărbatului modern

Dragi bărbați, a sosit timpul să aflați informații interesante despre articole vestimentare care nu ar trebui să îi lipsească bărbatului modern. Sperăm să vă placă aceste informații și să le rețineți pentru a vă organiza corespunzător garderoba pentru a fi bărbați cu stil.

Bănuim că odată cu trecerea anilor au ați aducat în garderobă diverse articole vestimentare, unele care vă plac foarte mult, altele pe care le purtați destul de rar. V-ați pus însă vreodată întrebarea dacă în șifonierul vostru veți haine care să vă ajute să fiți moderni. Dacă v-ați pus o astfel de întrebare, dar nu ați găsit răspunsul, vă dăm noi câteva idei despre ce ar trebui să aibă un bărbat modern în șifonier.

 Dacă purtați un costum în fiecare zi , trebuie să aveți cel puțin două costume.Un costum gri închis și  unul albastru închis,  sunt cele mai bune alegeri pentru un bărbat modern.  Desigur puteți avea mai mult de două costume, dar aceste două costume reprezintă punctul de plecare.

O cămașă  albă pentru ocazii mai formale. O cămașă albă este absolut esențială pentru acele ocazii când trebuie să arăți impecabil . Încercați să vă alegeți o cămașă frumoasă, care să vi se potrivească perfect. Achiziționați-vă și o cămașă albastru deschis pentru ocazii mai puțin formale. A avea un astfel de articol articol de îmbrăcăminte în garderoba voastră, deoarece o astfel de cămașă o puteți purta des.

Un pulover de cașmir pentru lunile mai reci. Alegeți-vă o culoare neutră care se potrivește la  costume și la cămășile din șifonier. Vă puteți alege un pulover bleumarin. Dacă nu vă permiteți să vă cumpărați un pulover din  cașmir, puteți opta pentru unul din bumbac.

O pereche de pantofi  maro. Puteți alege și alte culori de pantofi, dar nu uitați de cea maro care se va potrivi cu costumele din șifonier. De asemenea, alegeți-vă și o curea care se potrivește. Optați pentru cea care se potrivește cel mai bine cu pantofii maro.

Moda masculina: Prendas básicas para un ‘gentleman’ moderno

Un ceas de calitate pentru ocazii formale și informale. Acest accesoriu este puțin mai controversat, deoarece foarte mulți dintre voi nu purtați ceasuri. Dar ar trebui să purtați, deoarece un ceas frumos poate da valoare unei ținute. Am putea spune că un sacou fără ceas este ca o pereche de pantaloni fără curea. Atunci când vă veți alege ceasul, aveți grijă să fie unul de calitate care să ofere ținutei și mai mult stil.

Moda masculina: Prendas básicas para un ‘gentleman’ moderno

Nu uitați să vă achiziționați un sacou bleumarin, un tricou polo, o pereche de blugi închiși, un tricou alb, o pereche de adidași. Dacă veți avea toate aceste lucruri în garderobă, veți demonstra că știți ce nu trebuie să îi lipsească bărbatului modern.

 

Sursă foto: agentiadepresamondena.com/ horifashion.ro/ incabinadeproba.ro/ gestion.pe

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>