Acessorii care nu trebuie să îi lipsească niciunui bărbat

Spre deosebire de femei, bărbații nu se folosesc de foarte multe accesorii pentru a avea o înfățișare impecabilă. Dar de asemenea au nevoie de câteva accesorii de bază care îi ajută să demonstreze tuturor celor cu care intră în contact, că au o personalitate purternică.

Iată câteva accesorii pe care bărbaților nu ar trebui să le lipsească și pe care ar trebui să știe să le combine astfel încât să dea dovadă de eleganță. Prin intermediul unor astfel de accesorii demonstrează că știu să aibă grijă de aspectul lor.

1. Cravate

Dacă vrea să aibă un aspect impecabil și să facă o bună impresie, bărbatul tebuie să aibă în garderoba sa cravate. Fiecare bărbat indiferent că le poartă zilnic sau ocazional trebuie să aibă în șifonier mai multe cravate.

 

Stil-cravate
Sursă foto: stylereport.ro

 

 2. Curea și bretele

 Trebuie să aibă curea formală sau informală. Așa cum există ținute formale și informale, așa există și curele care la unele ținute se potrivesc, altele nu. Depinde de tipul de ținută. Același lucru este valabil și în cazul bretelelor.

3. Ceas

Ca și în cazul curelelor și bretelelor și ceasurile sunt diferite. Există ceasuri elegante, sport sau casual care trebuie asortate cu vestimenția potrivită. Din acest motiv este indicat ca un bărbat să își achiziționeze mai multe tipuri de ceasuri și să aibă grijă la ce ținută le poartă.

patekad

4. Ochelari de soare

Ochelarii de soare reprezintă un accesoriu care dă celui care îi poartă un aspect interesant.

5. Portofel

Faptul că un bărbat are portofel spune multe despre ele. Este foarte important ca fiecare bărbat să aibă un portofel de piele.

th-mw-bro-bif-navrs-0091-5673.02-1
Sursă foto: eastside.ro

 

6. Batistă

Batista este un accesoriu care dă multă eleganță ținutei atunci când ea este purtată în buzunarul de la haina de la costum. Chiar dacă un bărbat nu este îmbrăcat la costum, este important să aibă la el mereu o batistă.

7. Butoni

Printre accesoriile sale un bărbat trebuie să sibă și o pereche de butoni pentru cămășă. Chiar dacă nu se îmbrăcă des cu cămăși ce au manșete cu butoni, nu strică să aibă o pereche de butoni. Nu se știe când va avea nevoie de ei.

8. Umbrela

Acest accesoriu este unul foarte funcțional și care atunci când nu se așteaptă îi poate completa ținuta. Așadar, nici acest accesoriu nu ar trebui să îi lipsească unui bărbat.

 9. Servieta sau geanta

O costum, o ținută perfectă este întotdeauna accesorizată cu o servietă sau o geantă în care orice bărbat își poate pune laptop-ul, tableta, documente sau ale lucruri utile. Servieta poate fi elegantă sau casual, în funcție de ținuta bărbatului.

 10. Produse cosmetice

Nici produsele cosmetice precum parfum, loțiune, aftershave nu ar trebui să lipsească niciunui bărbat care își dorește să creeze o bună impresie de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>