Accesoriile la modă în acest sezon

Acum că în sfârșit am început să ne bucurăm de noul sezon de primăvara/vara, nu este indicat doar să vedem care sunt tendințele în modă în ceea ce privește vestimentația și încălțămintea. Trebuie să aflăm   și care sunt accesoriile la modă în acest sezon.

Bijuteriile la modă în acest sezon pe care orice bărbat ar trebui să le poarte sunt brățările, lănțișoarele,  pandantivele, chiar și butonii. Brățările cele mai la modă în acest sezon de primăvară/vară 2015 sunt cele  din piele în combinație cu sistem de închidere de metal sau o bucată de metal.

Inele care sunt la modă în această primăvară sunt cele promieminte în dimensiune. Se poartă inele tip sigiliu, cu cranii mari sau cu elemente decorative. În ceea ce privește lanțurile, anul acesta se poartă lanțurile simple fără pandantive din aur sau argint. Butonii în tendință de anul acesta sunt aceia sub formă de noduri și în culori diferite. În acest sezon se poartă bijuteriile ușoare care să dea un plus de valoare vestimentației în sezonul cald.

Warren Beckett AKA blogger Monsieur Robot spune că brățările, colierele și inele sunt accesorii dificil de purtat. Trebuie astfel combinate și purtate încât să nu încarce prea mult ținuta. De aceea,  bărbații trebuie să aibă întotdeauna grijă cum și cu ce își accesorizează ținuta.

Deși unele persoane consideră în continuare că singurul accesoriu pentru încheietura mâinii unui bărbat este ceasul, tendințele din acest sezon în materie de bijuterii diferă.

Warren Beckett consideră că bijuteriile sunt cel mai dificil accesoriu la care poate apela un bărbat. El le recomandă însă bărbaților ca în acest sezon de primăvară/vară 2015 tot ceea ce le dă încredere în ei înșiși. Anul acesta bărbații pot purta brățări și manșete. Aceste accesorii îi vor adăuga look-ului personalitate și caracter atunci când bărbații vor purta veste. Acest sezon este sezonul brățării de tip casual ce poate fi purtată întreaga vara.

 O brățară de piele  va da semnificație ținutei. Va fi,  fie o ținută  casual,  fie una elegantă. Depinde de fiecare bărbat cum asortează camașa cu pantalonii, cu mocasinii și brățara  pentru ca la final să aibă o ținută elegantă sau casual.

Pentru cei a căror stil este mai mult sport decât elegant, anul acesta pot purta brățări din material textil sau din mărgele colorate. Le pot purta la ambele mâini și le pot combina cu vestimentație lejeră din bumbac. Se poartă de asemenea brățările artizanale și brățările placate cu argint.

accesorios-hombre-primavera-2015 ANILLOS-HOMBRE

GEMELOSHOMBRE1 PULSERAS-HOMBRE

COLGANTE-HOMBRE1

Sursă foto: fashionbeans.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>