15 Trucuri despre modă II

Dragi bărbați, v-au plăcut cele câteva trucuri despre care v-am vorbit în prima parte a articolului 15 trucuri despre modă? Dacă v-au plăcut, în articolul de astăzi, vă vom dezvălui alte câteva trucuri despre modă.

8. Investiți într-o pereche frumoasă de pantofi. Unul din lucrurile pe care întotdeauna femeile îl vor observa la voi, sunt pantofii. Ele se vor uita la cât de curați și strălucitori sunt. Este foarte ușor să aveți grijă de încălțămintea voastră, tot așa cum aveți grijă și de îmbrăcămintea voastră. Demonstrați-le femeile că sunteți bărbați cu stil investind într-o frumoasă pereche de pantofi și având grijă de ea.

download

9.  Cămăși moderne cu logo. Când vă îmbrăcați cu un cămășa cu un logo mare pe ea, riscați să  demonstrați că nu aveți stil. Este indicat să purtați cămășile clasice cu guler sau tricourile  cu guler în V.

1256799-thumb0-400x400

10. Nu vă cumpărați ce este neaparat în trend. Cumpărați-vă ceea ce vă place, nu ceea ce este la modă. Multe persoane își cumpăra articole vestimentare în trend, dar care până la urmă nu le poartă. Este bine să vă creați o garderobă versatilă în primul rând, apoi să introduceți în garderobă și câteva lucruri la modă. Acest truc vă va ajuta să economisiți bani.

 11. Nu cumpărați haine fiindcă aparțin unui anumit brand. Atunci când cumpărați haine, cumpărați-le deoarece vă place calitatea și stilul lor, nu pentru că aparțin unui brand anume. Nu trebuie să le cumpărați doar pentru că au logo-ul pe ele.

12. Aveți grijă permanent de imaginea voastră. Investiți mai mult timp și mai mulți bani în imaginea voastră. Aveți grijă de stilul vostru, deoarece prin intermediul lui le vorbiți celorlalți despre voi. Nu trebuie să subestimați niciodată puterea hainelor, deoarece hainele sunt parte din voi. De cele mai multe ori lumea te judecă după aspect.

depp

13. Cereți părerea celorlalți. Rugați-vă prietenii sau familia să își spună părerea cu privire la vestimentația voastră. Părerea lor sinceră vă va ajuta să vă creați o ținută care să vă avantajeze.

14. Aveți grijă de aspectul vostru. Bărberiți-vă constant. O barbă neîngrijită nu va vorbi frumos despre voi.

Dr--Oana-Spanu--Cateva-reguli-de-ingrijire-a-tenului-pentru-barbati

15. Încercați mereu noi lucruri. Pentru a vă da seama ce stil vi se potrivește, este bine să încercați mereu noi articole vestimentare. Ieșiți puțin din zona voastră de confort. Purtați ce nu ați crezut că veți purta vreodată. Nu vă fie teamă de greșeli, deoarece din greșeli se învață. Exprimați-vă personalitatea  și modul vostru de a fi prin intermediul stilului vestimentar.

Sursă foto: shoes-handmade.ro/ haineonline.ro/business24.ro/ elle.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>