11 reguli de bază ale vestimentației masculine

Bărbații ca și femeile acordă o atenție deosebită vestimentației. Își doresc mereu să  impresioneze femeile și să atragă atenția asupra lor. Și pot face acest lucru dacă respectă cele 11 reguli de bază ale vestimentației masculine. Cu toții știm că pentru a fi elegant și a atrage atenția asupra ta trebuie să fii bine îmbrăcat.

Un bărbat  poate demonstra  femeilor că este sigur pe sine atunci când optează pentru vestimentație clasică și elegantă. El ne va atrage mereu cu apariția sa elegantă.

moda-masculina
Sursa foto: thinkstock.com

Așadar, dragi bărbați, dacă vrei să  atrageți atenţia reprezentantelor sexului frumos, ar  fi bine să respectați aceste 11 reguli de bază ale vestimentației.

1. Gulerul cămășii trebuie să fie o distanță de gât astfel încât să îți permită cu ușurință să bagi două degete.

2. Cravata trebuie să ajungă la jumătatea  cataramei curelei, iar capătul mic trebuie băgat în spatele laturii lungi a cravatei.

3. Sacourile și jachetele trebuie să așeze armonios pe spate și nu să se întindă în jurul gâtului..

4. Pantalonii trebuie să fie suficient de largi pentru a forma un pliu lejer pe încălțăminte și trebuie să  cadă aproximativ 2 cm pe partea posterioară a pantofului.

5. Pantalonii trebuie susținuți de centură fără a fi strânși prea mult.

 6. Mânecile sacoului trebuie să ajungă la 2, 5 cm de închietura mâinii. Cămășile trebuie să ajungă la  0, 6 -1,2 cm de mâneca sacoului.

7. Curelele trebuie să  fie suficient de lungi pentru fi încheiate la a treia gaură.

8. Pantofii trebuie să se muleze pe picior încă de la prima purtare. Este bine să vă cumpărați pantofi spre după-amiază când picioarele voastre sunt umflate din cauza agitației de pe parcursul zilei. Aceasta este măsura reală la pantofi. Amintiți-vă să purtați șosetele potrivite.

 9. Cusătura umărului de la mâneci trebuie să fie la final sau puțin înainte de sfârșitul umărului.

 10. Cămașa trebuie să vă vină lejer pentru a vă permite libertate de mișcare.

11. Când vă așezați, haina trebuie descheiată la nasturi și nu trebuie să se întindă în partea din spate a spatelui la înălțimea brațelor. De asemenea, trebuie să existe suficient spațiu și la mâneci.

 Aceste 11 reguli simple pot da șansa oricărui bărbat să atragă prin eleganță și bun gust. Sunt reguli pe care orice bărbat ar trebui să le pună în aplicare dacă își dorește să atragă privirile asupra lui. Ca și în cazul femeii, modul în care este îmbrăcat un bărbat, accesoriile pe care le poartă spune multe despre personalitatea ta și stilul său de viață.

 Așadar, respectă-le și demonstrează astfel sexului frumos ce înseamnă să fii elegant și să te îmbraci cu gust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>